PDA

View Full Version : Game running


redshtef
09-30-2009, 02:40 PM
I have a problem. When i go to campaign map, then prologue, my game crashes. Can any1 help me?

Astor
09-30-2009, 02:47 PM
Hi redshtef!

Are you using a GeForce card with bump-mapping set to high? If you are, you may be able to solve your problem by setting bump-mapping to 'low', as this is a known issue with GeForce cards.

If you aren't using a GeForce card, could you give us a little more detail on the nature of the problem?

K1lingdr3ad
09-30-2009, 09:38 PM
Hmmmm. Sounds strange.

Anyway, I like your avvy Astor. :D

redshtef
10-01-2009, 08:58 AM
Hi redshtef!

Are you using a GeForce card with bump-mapping set to high? If you are, you may be able to solve your problem by setting bump-mapping to 'low', as this is a known issue with GeForce cards.

If you aren't using a GeForce card, could you give us a little more detail on the nature of the problem?

Well, I don't know much about cards, but I'll give you more crash details. When the loading bar is full the game crashes.

Astor
10-01-2009, 09:15 AM
Well, I don't know much about cards, but I'll give you more crash details. When the loading bar is full the game crashes.

It does sound like it might be a card issue.

Have you tried setting bump-mapping (in the graphics settings) to low?

redshtef
10-01-2009, 10:17 AM
I have ATI Radeon HD 4670 card

Astor
10-01-2009, 11:56 AM
I have ATI Radeon HD 4670 card

There have been a few issues with running Republic Commando with this particular card - a lot of people have reported crashes while trying to play the game.

My best advice is to try setting all of the graphics options to low (especially the bump-mapping - that's the most common problem with getting RC to run), and see if that works. If it does, then you can see about tweaking the graphics settings to see what is causing the problem.

I'm having a closer look to see if there could be any other problems, but that's my best advice for the moment.