PDA

View Full Version : Problem with .INI for Kotor I


PunkRockFreak09
05-10-2010, 08:19 PM
Okay, so I have no problem saving the .INI but when I go to use it for like screenshots or use the cheat console nothing HAPPENS!! BTW, I have Windows 7.

Q
05-11-2010, 05:57 AM
I don't know about screenshots, but I do know that cheats don't work with Vista or 7.

PunkRockFreak09
05-12-2010, 07:27 PM
Oh okay thanks! THAT TOTALLY SUCKS THOUGH! Does anyone have a warp or cheat band mod for KotOR I??? I tried DarthDac's mod and it does not show up on the hot keys. I am really having bad luck with Windows 7 and the KotOR games. :(

Q
05-12-2010, 09:23 PM
I know that the AIOFPM includes warp and cheat bands, and there's always KSE.

PunkRockFreak09
05-13-2010, 02:43 AM
Thank you, for all your help! I downloaded it and now I have to ability to warp anywhere I want.