PDA

View Full Version : TSL system requirements


Nick Vader
06-02-2010, 02:43 PM
Does TSL have the same system requirements as KotOR1? What I mean is, if KotOR works on a pc, can TSL work on the same pc, or does it have bigger requirements?

That's because I have a laptop that only just supports KotOR, but with the lowest settings, it's not bad. But will it support K2 TSL?

Thanks in advance.

Rtas Vadum
06-02-2010, 03:35 PM
Does TSL have the same system requirements as KotOR1? What I mean is, if KotOR works on a pc, can TSL work on the same pc, or does it have bigger requirements?

That's because I have a laptop that only just supports KotOR, but with the lowest settings, it's not bad. But will it support K2 TSL?

Thanks in advance.

Any system that supports KotOR should run TSL just the same. I got TSL for the PC first(after I played both on Xbox), and then KotOR. While I might've had problems getting TSL to run, I had none with K1.

Nick Vader
06-03-2010, 11:00 AM
thanks for replying.:)