PDA

View Full Version : ARC Trooper Mod BETA 2.1


HockeyGoalie35
06-29-2010, 01:09 PM
Hey guys, Carbonite Modders is back after 6 months with a new and HUGE upate!:thmbup1:

We Fixed many bugs that were found in the previous version, and added new things such as:'

8 new weapons!
New Models, including, pauldronds, Kamas and rangefinders!
Re-done Textures for the Alpha Squad and enemies!
and yes, the super mod has been taken out (no more OVER powered weapons)

http://www.youtube.com/watch?v=2ads09Midqk



Links:

Filefront: http://www.filefront.com/16842121/ARCTrooperMod-BETA2.1.zip/

ModDB:http://www.moddb.com/games/star-wars-republic-commando/downloads/arc-trooper-mod-beta-21

(does not require old version)


if you like this mod, subscribe here! I am always making little trailers on what we're working on and whatnot: http://www.youtube.com/user/1hockeygoalie

frazscotland
07-01-2010, 01:57 PM
Ah have you tested the mutiplayer yet / i did ! i spawn with an invisible dc15 just the hudarms and when i goto pikup the blasterdc17 the game crashes..
the mp pikups are normal but then when you goto pikup snipe it changes to a diffrnt wep altogether .? you can easy make nu mppikups by the way of any static mesh then create an inventory class for it.. it looks like you substituted existing weps in the scripting rather than do nu1s.. i tried a bit of campaign and its a bit laggy and no blaster ,muzzle flash from my wep could i see or even projectile shot ... boohoo

HockeyGoalie35
07-01-2010, 02:08 PM
well, the MP is a bit of a mess right now, we havnt been able to get that straightened out Quite yet....

Hooper
07-10-2010, 06:09 PM
we should wait with the MP, we should worry about the singleplayer first... we only have 1 modded level... :P

BobbaFett1024
07-14-2010, 08:32 PM
I cant see the DC-15 weapons...

Hooper
08-08-2010, 09:14 PM
then u are a very special boy ;)