PDA

View Full Version : Requirements


Master-Kyle-Leeson09
09-30-2010, 11:38 PM
Did a quick Google search and found nothing on TFU2's requirements--I'm guessing it's about the same as TFU1.

Can someone please help me? Thanks!

Master Kyle.

LordOfTheFish
10-01-2010, 10:25 AM
I searched google myself but I couldn't seem to find anything. I would think though it would be similar to the first game.

deesnyder
10-01-2010, 10:35 AM
FIrst off, it doesn't seem like they've made significant strides in the whole "destructible surroundings" thingy, but its not negligible as well.. So here's my version


XP SP3, VISTA SP2, WIN 7
2GB RAM xp, 2.5GB vista and 7
Intel core 2 duo e7500, AMD Phenom2 x3 710
512mb GE Force 8800GT, 512mb ATI radeon HD3870

Question for the experts
This game should be optimized to use all 4 cores on the pc right??? given that the 360 is a tri core and ps3 is a quad core..