PDA

View Full Version : TSL: Black screen to enter Ravager


pep
10-08-2010, 12:54 PM
I finish the Entertainment 081 Redux's battle.I speak with Mandalore.I see the cinematics of the ships attacking the Ravager.... and after... nothing!.
The screen remains in black and I cant advance!.I listen the music, the sounds I can see the mouse, the menu with the keyboard, pause the game...
But all is in black!.And I'm in the same place!.
I reloaded the save several times, without success.I tried talk with Mandalore with the Override folder empty, for if it is a mods's problem.Same results.
I use Windowns XP and I've never had a similar problem in another part of the game.
My game version is the 1.0b.I believe.

Please, help!:(
I'm desperate!

Q
10-08-2010, 08:33 PM
This is most likely a mod problem. What mods are you using?

pep
10-09-2010, 08:09 AM
This is most likely a mod problem. What mods are you using?

-90skrobepackfinal
-atris_robe_k2
-darth_nihilus_robes_and_lightsaber
-darth_nihilus_animation_fix
-force_fashion
-force_fashion II
-jmarmour
-tslazkulpc
-Sep_Jedi_Battle_armor (I'm not sure if this comes to install)
-wound_in_the_force_v.2 (although right now I do not use this head)
-miranharr (this is for choose freely between Mira and Hangarr)

And well, I believe that this is all.

Q
10-10-2010, 06:32 AM
Hm. None of those look like they would cause this problem. Have you tried to go back to an earlier save where you're in a different module?

Qui-Gon Glenn
10-10-2010, 12:36 PM
Hm. None of those look like they would cause this problem. Have you tried to go back to an earlier save where you're in a different module?
90SK's mods give many mods app.2da problems... not sure if he set up the patcher incorrectly, or uses rows that many other modders use as well. That is my guess.

Q
10-10-2010, 01:55 PM
OK, I never messed with those.

pep
10-10-2010, 03:47 PM
Have you tried to go back to an earlier save where you're in a different module?
Yes, I had kept a save just before talking to Mandalore.I should try it with an even earlier?.
90SK's mods give many mods app.2da problems... not sure if he set up the patcher incorrectly, or uses rows that many other modders use as well. That is my guess.
Mmmmmm... Could be.As I may uninstall it?

Q
10-10-2010, 10:21 PM
Yes, I had kept a save just before talking to Mandalore.I should try it with an even earlier?
Yes, from back when you were in a different module, so that you'll have to make at least one area transition (the more, the better) before talking to Mandalore and triggering the cutscene. Try this before you try anything else.

pep
10-14-2010, 07:27 AM
Yes, from back when you were in a different module, so that you'll have to make at least one area transition (the more, the better) before talking to Mandalore and triggering the cutscene. Try this before you try anything else.

I reloaded a save in Handmainden fight against Atris, but to reach to Mandalore still gives me the same error.:(

Q
10-14-2010, 12:57 PM
Did you uninstall the mods first?

pep
10-15-2010, 12:33 PM
Did you uninstall the mods first?

No,but I should uninstall EVERY mod?Or suffice try with the Override's folder empty?

Q
10-15-2010, 12:38 PM
Try emptying the override first. And you don't have to go all the way back to Atris if you made a save before talking to Mandalore, then go back to the previous module and re-enter. The contents of the override folder are loaded with each area transition, so the changes take place then.

pep
10-15-2010, 04:22 PM
Try emptying the override first. And you don't have to go all the way back to Atris if you made a save before talking to Mandalore, then go back to the previous module and re-enter. The contents of the override folder are loaded with each area transition, so the changes take place then.
Nothing.I have done what you told me, I exit the module and re-entered, without mods installed, but the same problem keeps happening!.

pep
10-19-2010, 04:49 PM
Nobody knows anything?.
Please, I want to spend the game in a damn time!:(
I want to see the end of the game ...