PDA

View Full Version : High quality movies and music not working


Guilio
11-28-2010, 12:32 PM
After installing the high quality movies and music patch, I still get to see these low resolution clips ingame. However when I manually open a .bik file in VLC and call up the media information tab, it states a resolution of 1600x1200. Why don't the clips show up at this resolution then?

Qui-Gon Glenn
11-28-2010, 01:45 PM
After installing the high quality movies and music patch, I still get to see these low resolution clips ingame. However when I manually open a .bik file in VLC and call up the media information tab, it states a resolution of 1600x1200. Why don't the clips show up at this resolution then?
I wonder what your in-game settings for resolution are as well as what your .ini settings show.

You could post your .ini, without the keymapping, and that might help me understand your issue.

What is your GPU?

Guilio
11-28-2010, 02:58 PM
[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=1280
Height=768
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=85
Number 3D Voices=32
Number 2D Voices=32
2D3D Bias=1.00
Force Software=0
EAX=0
Sound Init=0
Disable Sound=0

[Graphics Options]
V-Sync=0
Anisotropy=0
Frame Buffer=0
Anti Aliasing=0
Texture Quality=2
Grass=1
Soft Shadows=0
Shadows=0
Brightness=57
RefreshRate=59
Height=768
Width=1280
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0

[Game Options]
UnlockedPlanetSongs=15
Enable Tooltips=1
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
TextureVariation=2
BodyVariation=13
AppearanceType=170
PCGender=0
GameCompleted=0
CurSithLord=2
Hide InGame GUI=1
Use Small Fonts=0
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=0
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=44
Difficulty Level=1
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Reverse Ingame YAxis=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
TooltipDelay Sec=1
Disable Movies=0

[Game Options]
Single Player ItemLevelRestrictions=1
Single Player Enforce Legal Characters=1
Difficulty Level=2
Hide SecondStoryTiles=0
TooltipDelay uSec=1.000000
Memory Level=1
NewCharStartLevel=001EBO

[Game Options]
Memory Access=1

[Control Options]
CameraTurnSpeed=1.000000
Enable ScreenEdgeCameraTurn=1
Zoom Speed=3.000000

[Control Options]
CameraTurnSpeed=1.000000

[Game Options]
TooltipDelay uSec=1.000000

[Game Options]
Hide SecondStoryTiles=0

[Profile]
JournalPage=0
ShowMessageOfTheDay=1

[Server Options]
Game Type=0
Server Name=Server
Max Players=16

[Server Options]
Server Name=Server

[Server Options]
Game Type=0


GPU is an ATI express 1100 (x300 chipset)

Q
11-28-2010, 03:33 PM
Quite a few of those movies weren't re-shot in high-res; they were just up-scaled to 1600x1200, which is why they still look so crappy.

Qui-Gon Glenn
11-28-2010, 04:02 PM
Quite a few of those movies weren't re-shot in high-res; they were just up-scaled to 1600x1200, which is why they still look so crappy.
This.