PDA

View Full Version : Static Mesh ploblem (XSI)


Hawk 0032
12-29-2010, 09:54 AM
HI all,

I have a problem with a converted Static Mesh. When I import it to UnrealED, then I can look in the Static Mesh. What do I wrong ?

Here are some pictures about my problem:
http://www.imagebanana.com/view/pq4l2t4i/Problem1.jpg
http://www.imagebanana.com/view/o69govno/Problem2.jpg


PS: I converted it with XSI.

N-5/Prudii
12-29-2010, 01:42 PM
In XSI, select the model, go up to where it says Model, go down to Modify, Poly Mesh, and hit Invert Polygons. Export. There you go.

Hawk 0032
12-29-2010, 03:07 PM
Thank you very mutch !

N-5/Prudii
12-29-2010, 05:51 PM
Always welcome. ;)

HockeyGoalie35
12-29-2010, 09:24 PM
Nice one Prudii!


And hey Hawk! good to see ya!

Hawk 0032
12-31-2010, 08:09 AM
I have a new problem. Does anyone know how to reflect Static Mesh's in XSI ? When I import it into UnrealED, its wrong around. How to fix it ?

HockeyGoalie35
12-31-2010, 08:50 AM
reflect you mean flip right, its the wrong way?

yea, ive tried to find the awnser to that but i was unable to fix it

Hawk 0032
12-31-2010, 10:06 AM
Thanks Hockey, but I need help !

€dit: Thats my problem:

http://img5.imagebanana.com/img/n5791osj/Problem1.jpg
http://img5.imagebanana.com/img/smftcjla/Problem2.jpg

HockeyGoalie35
12-31-2010, 08:47 PM
yea, i have that problem too.....hmm.
ill doa little research

Hawk 0032
01-01-2011, 10:05 AM
I fixed it, but not with XSI. I fixed it with Blender.

Mandalorian Mercenary
01-03-2011, 01:24 PM
I'm considering using blender to make space scenes for my lego videos and other projects.. if i found a star destroyer mesh, would i be able to make it move in blender?

HockeyGoalie35
01-04-2011, 08:37 AM
well, if you know how to make animations, then i guess so.