PDA

View Full Version : Installation HELP!!!!! PLEASE!


Avrran
08-11-2011, 06:07 PM
Star Wars: Knights of the Old Republic Installation help?

I recently wanted to start playing the game again so, today, I tried to install it. It goes perfectly fine until it gets to 100% and asks if I would like a desktop shortcut.

After clicking yes it then asks for disc 4 to be inserted. At about 80% it asks for disc for anyway, so that disc is already in the drive.

I have taken it out and put it in again. Tried to direct it to the disc through the file path.

Nothing works. It just sits there asking for disc 4.

I have tried installing it about 4 times. I have restarted my pc. Everything.

The disc are in perfect condition. Literally new. No marks or scratches.

Does anyone know any fixes?

I am running off Windows XP service pack 3.

I will give more details if it helps.

I would really appreciate help!

Thank you! :D

Jamps
08-11-2011, 09:46 PM
I had the exact same problem a few years ago, and I honestly forget how I fixed it. The folks at Lucasarts helped me get through all of it. You can contact them here:

http://yodashelpdesk.lucasarts.com/email.asp?sid=023856110812076171169048&pid=1387&pnm=Star%20Wars�:%20Knights%20of%20the%20Old%20Rep ublic%20�&seid=3674&pos=Windows%20XP


Basically, they had me extract all the files from the disc manually onto my hard drive and install it in some weird way. Like I said, it's been years so I really don't remember how to specifically do it. I do know that it can be fixed though. Good luck.

Avrran
08-12-2011, 04:34 AM
I had the exact same problem a few years ago, and I honestly forget how I fixed it. The folks at Lucasarts helped me get through all of it. You can contact them here:

http://yodashelpdesk.lucasarts.com/email.asp?sid=023856110812076171169048&pid=1387&pnm=Star%20Wars�:%20Knights%20of%20the%20Old%20Rep ublic%20�&seid=3674&pos=Windows%20XP


Basically, they had me extract all the files from the disc manually onto my hard drive and install it in some weird way. Like I said, it's been years so I really don't remember how to specifically do it. I do know that it can be fixed though. Good luck.

Thanks for the advise. I have just contacted them. Can't wait to play!!!

Avrran
08-12-2011, 04:46 AM
While I wait for the Lucasarts help. Does anyone else know of a fix?

Avrran
08-12-2011, 07:03 AM
I had the exact same problem a few years ago, and I honestly forget how I fixed it. The folks at Lucasarts helped me get through all of it. You can contact them here:

http://yodashelpdesk.lucasarts.com/email.asp?sid=023856110812076171169048&pid=1387&pnm=Star%20Wars�:%20Knights%20of%20the%20Old%20Rep ublic%20�&seid=3674&pos=Windows%20XP


Basically, they had me extract all the files from the disc manually onto my hard drive and install it in some weird way. Like I said, it's been years so I really don't remember how to specifically do it. I do know that it can be fixed though. Good luck.

I don't suppose there is the chance that the help you got is still viewable through our Lucasart help history or something is it?