PDA

View Full Version : Kotor2 instalation bug!!!!


battle111
09-25-2012, 09:20 AM
Please help!:confused:

Can someone help l first began having some bugs with some of the mods l installed for kotor 2 after that l needed to reinstal the game but the bad thing happend at the instalation l needed to insret disc number 3 becos the setup was at the midle after that some weird bug apeared at the instalation "computer tranfer error" l don't known what couse this l began trying again and again but still the bug apears :mad: so then l desited to go find were l can download a setup not cd's and no needed play disc just a regular instal but nothing found :giveup: can someone help :ugh: please!!!!



p.s this bug also apeared with jka instalation too:confused:!!!!!

Snard
09-25-2012, 10:38 AM
You might have a faulty disk drive, scratched disk, or maybe some bad installation software.

Look on Steam, they have Kotor 1 and 2 available, if you're looking for something without a disk(s).

battle111
09-25-2012, 10:45 AM
You might have a faulty disk drive, scratched disk, or maybe some bad installation software.

Look on Steam, they have Kotor 1 and 2 available, if you're looking for something without a disk(s).


Thank's but do l be able to instal patch for kotor 2 and tslrcm ???????:confused:

Snard
09-25-2012, 11:46 AM
I apologize, but your grammar is very poor. Could you please say that again so i can understand you?

battle111
09-25-2012, 11:57 AM
I apologize, but your grammar is very poor. Could you please say that again so i can understand you?

opps l meant to say is : can l instal kotor 2 patch if l download from steam?


p.s sorry for the bad english

Snard
09-25-2012, 12:39 PM
opps l meant to say is : can l instal kotor 2 patch if l download from steam?

I believe so. Though I think the patch is already on the Steam version, since Kotor 2 was only just recently released on Steam.

battle111
09-25-2012, 01:25 PM
But l think tslrcm l connot instal it if kotor 2 is steam version right?

Snard
09-25-2012, 01:46 PM
But l think tslrcm l connot instal it if kotor 2 is steam version right?

No, I'm pretty sure the Steam version can support TSLRCM.

battle111
09-25-2012, 01:50 PM
AAAA than it's good that steam supports tslrcm thank's !!!!