PDA

View Full Version : escape monkey island/patch


ja.barnett
04-08-2001, 08:37 PM
In the monkey combat area, my animation has slowed to near Zero for some reason, up to this point i had now problems. I have down loaded a patch that was available, but can't it into the game, no matter what i do, can some one help here.

------------------
Joe barnett

Thrik
04-08-2001, 09:19 PM
Tell the specs of your pc. MHz, RAM, graphic card, hard drive size, etc.

------------------
http://www.sealteamsix.com/rocko/Sigs/Thrip1.jpg

ja.barnett
04-08-2001, 10:28 PM
Originally posted by Thripweed:
Tell the specs of your pc. MHz, RAM, graphic card, hard drive size, etc.


Ram 128-hard drive 10 gigabite graphics card ?.
i also had the following notice."congratulations you have a bug" 12gb memory locked in?. as i said i have the. patch in my computer but it won't work.
joe barnett

Thrik
04-08-2001, 10:36 PM
10 graphics my....uh sorry http://www.escapemi.com/forums/smile.gif
Sorry but they don't exist

grannen
04-08-2001, 10:56 PM
The bug message indicates that you havn't installed the patch correctly!
Return to http://support.lucasarts.com/ and download patch 1.1 for EMI and install the patch after the download.




------------------
http://www.silverpoint.com/leo/lia/comic/calvin/Calvin.gif http://www.silverpoint.com/leo/lia/comic/calvin/Hobbes_2.gif and Grannen

ja.barnett
04-09-2001, 03:17 PM
Originally posted by Thripweed:
10 graphics my....uh sorry http://www.escapemi.com/forums/smile.gif
Sorry but they don't exist
Thanks for your help. Hard drive 10gb. gtaphics 3d AGP, intel direct AGP. Ram 128.
spedd 66Mhz. cd-rom 48 times max.
Joe barnett

grannen
04-09-2001, 03:50 PM
Speed 66 MHz?
Are you sure and how old is your PC?
If it is a 66 MHz processor it seems impossible that you could have started EMI in the first place!

------------------
http://www.silverpoint.com/leo/lia/comic/calvin/Calvin.gif http://www.silverpoint.com/leo/lia/comic/calvin/Hobbes_2.gif and Grannen

ja.barnett
04-09-2001, 05:23 PM
Originally posted by Grannen:
Speed 66 MHz?
Are you sure and how old is your PC?
If it is a 66 MHz processor it seems impossible that you could have started EMI in the first place!

Sorry about that mistake, i meant 600MHz. I have down loaded the patch again, the game now works okay. Thank's for all of your help, it was nice of you.
Many thank' Joe Barnett

Thrik
04-09-2001, 05:32 PM
Hehe good to hear http://www.escapemi.com/forums/smile.gif

------------------
http://www.sealteamsix.com/rocko/Sigs/Thrip1.jpg

Thrik
04-09-2001, 05:32 PM
Hehe good to hear http://www.escapemi.com/forums/smile.gif

------------------
http://www.sealteamsix.com/rocko/Sigs/Thrip1.jpg