PDA

View Full Version : ok i think jedi outcast will run on my computer now.


Rogue15
11-27-2001, 05:13 PM
I have 320 megabytes of SDRAM
600 mhz Celeron
Intel 810e Chipset

And I can run the max payne demo at the highest resolution with hardly any framerate problems. And i can run Deus Ex demo and Project: IGI demo at the default resolution with no framerate problems.

So, what do u think, will i be able to run Jedi Outcast now?

wardz
11-27-2001, 05:19 PM
rogue, you should put this in the swamp really.

but yes, if you can run Max P then it should work.


wardz

CaptainRAVE
11-27-2001, 06:03 PM
You'll never run the actual game of Max Payne maximum graphics. My friend with an 800Mhz computer can only run it medium. I can just about run it best graphics no problem and I have....

1.4Ghz Atlon
512Mb DDR Ram
GeForce 2 GTS 64Mb DDR Ram

You'll run Outcast Medium graphics....but not best.........but medium with games today are pretty dam good anyway :)

sanpilou
11-27-2001, 07:48 PM
with a celeron i think u will have some probs...... at school we have celerons and we had big problems to just be able to run starcraft :rolleyes: ..but anyway i think that if u r able to run a game like....uhhhh let's say...quake 3 with the maximum resolution and 32 bit stuff and highest models quality then i think that "might" be able to run outcast..... :rolleyes:

StormHammer
11-27-2001, 08:29 PM
Hmmm...system specs. Sorry guys, but I think this topic belongs in the swamp. I'm moving it there now...