PDA

View Full Version : switching controls ???


Millions o' Monkeys
11-16-2001, 08:32 AM
Switching between first and third person views seems natural, as first person is good for ranged attacks while third person is best suited to melee combat. The important part is that the control switching is minimal between the two views
i hope that dosnt mean you have to use different controls :confused:
that would suck...your thoughts ?

SlowbieOne
11-16-2001, 12:44 PM
I would assume it'll be like JK, you can toggle them both with the F1 button. That's the default anyway.

I really can't see them making a button for each, you really don't need it.

nykel007
11-16-2001, 02:59 PM
I don't see any change to that would be necessary.

Jedi Howell
11-16-2001, 09:38 PM
if there were 2 buttons, one for 1st person, one for 3rd, u cd just make a macro-type thing. alias, i think:

bind F1 "+switch_views"
alias "+switch_views" "+first_person"
alias "-switch_views" "+third_person"

or something like that...

remember, this is Q3 engine...

jh