PDA

View Full Version : Forum administrators: HELP!


bsbuckeye21
06-02-2001, 03:03 PM
Ok, so I go to repost a reply, and it says that no one is registered with my name. I've already posted like 3 times with everything going successful. I then go back to check my old posts, and they're there! Except, they say "unregistered" under my name. So, I've just re-registerd, but look at this:
http://128.121.125.95/cgi-bin/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=10&t=000040

I started that thread. Now, it says some character named "skyler" has. (?) What's going on? Maybe he needs to take a trip to ban land...

wardz
06-02-2001, 03:13 PM
wheres Kurgan's banning gun? ;)

Coincidentally, last night i had a five star rating by someone and this morning it has gone, is it because i have subsequentally pi$$ed that person off? Or because the server has gone basher?

I dont like these rating things anyway, its all rigged..

wardz

bsbuckeye21
06-02-2001, 03:28 PM
Glad I'm not the only one feeling the pain.

Oh wait, no I'm not! This sucks! ;)

StormHammer
06-02-2001, 06:28 PM
Well, I don't know why, but when I logged on today, my post count was set to zero - yet I know I posted quite a few times before the server had problems.

Not that it bothers me. I wouldn't care if the ratings and post counts were disabled - but it does highlight another little glitch.

I'm sure the guys in charge are doing all they can to rectify any problems.

S2T3
06-02-2001, 06:30 PM
the screen at the left is kinda annoying. it makes the typing space and reading space seem so small and clausterphobic.

wardz
06-02-2001, 06:33 PM
JUST A NOTE! use SHIFT and click on the jedi temple and a new full screen will open ;)

wardz

bsbuckeye21
06-02-2001, 11:16 PM
AAHHH!!! People, this is getting serious!

Go to this thread: http://128.121.125.95/cgi-bin/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=10&t=000009&p=2

I'm like the 4th post down, and it has the name "skyler" where my post was! It shows his profile and everything! What is going on? Anybody ever hear of this kid before? I'm gonna go search for other posts of "his". (which would be mine)

bsbuckeye21
06-02-2001, 11:18 PM
And look at his profile:
http://128.121.125.95/cgi-bin/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_profile&u=00000128

It says he has 0 posts!

:mad:

digl
06-03-2001, 12:00 AM
Iv not had any problem, but Iv seen people who says they have 0 posts

Its probably some problem with the new UBB, maybe something stranged happened when ZeroXcape had to stop the registration process because of the overload

[ June 02, 2001: Message edited by: digl ]

Vornskr
06-03-2001, 11:02 PM
I've had this problem, too, as evidenced in the Official Hello Thread. My original name was deleted and my posts taken over by UnForGiven. Is this just a glitch in these forums' programming?

ZeroXcape
06-04-2001, 07:19 AM
bsbuckeye21: if you check your post that you pasted, it shows your info correctly.

All these problems everyone is talking about was due to the domain transfer. If you see a problem (i.e. - you are "unregistered" or have "0 posts.") then don't worry about it. When someone replies to that topic, the server will update it.

Only get worried if you can't login and/or post messages.

wardz: Kurgan's on vacation for a month, he'll be back eventually ;)

CaptainRAVE
06-04-2001, 05:55 PM
Sooooo many people visit this site.....too many for the server??i dunno