PDA

View Full Version : not used names!


Wraith 8
12-09-2001, 10:05 AM
HI.

I was just browsing threw the members page and i came to this:

http://209.126.167.135/memberlist.php?s=&action=getall&what=datejoined&ltr=&perpage=30&orderby=joindate&ausername=&ahomepage=&aicq=&aaim=&ayahoo=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&postslower=0&postsupper=0&direction=DESC&pagenumber=414

i came along a whole bunch of guys who are registered in the 1970's and only a couple of them were still active. And by that i mean that they post on regular occasion. A couple of that names were famous Star Wars characters... i saw Jacen Solo, C 3PO and they were not in use. they are just standing there without even posting.

What i want to say is that: maybe people would like THOSE names but they are taken already by people who do not post anymore. isnt that a bit meen or something! are you gonna check out if people still come here and use that name.. or are they just gonna remain there?? the names go all the way to page 399 so....

Im just asking.....

-Wraith 9-

Aristotle
12-09-2001, 12:51 PM
Sorry, we absolutely are NOT going to just start randomly guessing about who WILL and WILL NOT be active on the forums just because they have not posted in some time. Who's to say that these people won't come back and visit and see that a new joint forum community has been formed and want to participate? We're not going to start making those judgment calls at this time. There's plenty of user names available. So unfortunately, that request is not possible at this time.

Darth_Rommel
12-12-2001, 08:49 AM
Jeez. How could those guys have registered in the 70's? Did we even have internet then? Or internet fast enough to support forums? I doubt it... must've been a forum glitch, eh?

ChrisC3po
12-12-2001, 09:17 AM
The reason they are listed as last posting then is that is time 0 in the computer world.

digl
12-12-2001, 04:22 PM
Originally posted by Darth_Rommel
Jeez. How could those guys have registered in the 70's? Did we even have internet then? Or internet fast enough to support forums? I doubt it... must've been a forum glitch, eh?

When they registered the UBB version that was being used didnt record registration date