PDA

View Full Version : Question


defalcon
01-29-2000, 10:14 AM
Hi I'm new to the BB. I've got a question that I need answered.

I've installed the latest patch and have just downloaded the gold pilot file. If I use the pilot file, will it work properly? I'm afraid if won't work and will screw up my pilot file, because it's not configured for my computer (speakers, graphics card etc). Please answer quick!

------------------
PPPHHHRRRTTT!!!! I've lost Artoo! I should NOT have had those curry buritos for lunch.

R.A.V.E.N.
02-01-2000, 03:22 AM
Sorry for the delay. No it installs a new pilot, it shouldnt effect your current pilot.

Imladil
02-01-2000, 07:18 AM
If you come at this pilot with a file, he will show you a new way to use it! http://www.roguesquadron.net/forums/biggrin.gif