PDA

View Full Version : Red Alert vs Galactic Battlegrounds


observer_20000
08-13-2001, 12:37 AM
Shall we continue where we left off?

Paragon_Leon
08-13-2001, 03:50 AM
erm.. ok...
i'm not yet sure if this belongs in off-topic or not, but i guess we'll find out soon enough :D

Death Star destroys planet with Chronosphere. End of story. :D
(A Death Star is too big for a chronosphere to handle anyway)

darthfergie
08-13-2001, 09:59 AM
Originally posted by Paragon_Leon
(A Death Star is too big for a chronosphere to handle anyway)

It might well be but think of transporting the reactor of the death Star off to the middle of space. Either the Death Star would explode or would totally shut down because of the power needed to make the Death Star run would be gone. No more life suport system on the Death Star. I mean what is the need to make backup life suport if the Death Staar is impenatrable:D

observer_20000
08-13-2001, 10:51 AM
Originally posted by darthfergie


It might well be but think of transporting the reactor of the death Star off to the middle of space. Either the Death Star would explode or would totally shut down because of the power needed to make the Death Star run would be gone. No more life suport system on the Death Star. I mean what is the need to make backup life suport if the Death Staar is impenatrable:D

The Chronosphere might not even go through the shields, and anyway, and anyway, the first Death Star hypermatter reactor was and anyway 16km in diameter (ref:Star Wars: Corss sections), Isn't that to big to transport with a chronosphere.

xwing guy
08-13-2001, 11:00 AM
SW doesn't even need to resort to there imp superweapons like this. The Rebel and imp armys could easily handle the RA2 forces. And besides this is a SW site so SW always wins!

FlyBOy
08-13-2001, 11:02 AM
What's a chronosphere??:confused:

xwing guy
08-13-2001, 11:09 AM
a chornosphere is a device on the allies side that can transport several tanks or ships to anywhere but if you chornoshift ships onto land than the are destroyed and if you chornoshift tanks into water they sink, also infantry die if there choronoshifted.

FlyBOy
08-13-2001, 11:13 AM
Oh, i see. all is clear now, thanks:)

darthfergie
08-13-2001, 11:14 AM
Originally posted by FlyBOy
What's a chronosphere??:confused:

A superweapon that transports any thing (it kills infantry) to another spot anywhere. They were able to transport entire armies in the script, but in game you could only transport up to 9 units. It was a great weapon for transporting the enemy harvesters into the ocean:D You could also transport the enemy navy onto the ground to destroy them. It was very useful for transporting 9 abrams behind enemy lines...oh sorry they would be grizzlies:D I forgot that I have a mod that changes things up a little. If you ever get RA2 you HAVE to download the Deezire mod for the game. It is AWESOME:D

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 11:45 AM
what about if the soviets used iron curtain? then nothing would harm them and they might do that to a nuke and attack the main reactor with it. :explode:

observer_20000
08-13-2001, 11:48 AM
Originally posted by thrawn12786
what about if the soviets used iron curtain? then nothing would harm them and they might do that to a nuke and attack the main reactor with it. :explode:

Nothing can harm it, does that mean it can go through anything?

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 11:50 AM
probably unless it bounces off. something thats iron curtained is invincible for like aminute and 15 seconds (gametime)

observer_20000
08-13-2001, 11:56 AM
Originally posted by thrawn12786
probably unless it bounces off. something thats iron curtained is invincible for like aminute and 15 seconds (gametime)

The DS has a shield surrounding it, how do you propose it will penetrate, and no detonating will not do it, you'd literally need at least billions, it was stated in the original thread by Paragon Leon that one of thoes nukes took out an entire base, but with the help of surrounding canisters, filled with something explosive, now 15 kilotons is what blew up all of hiroshima in WWII, ah crap, does anyone have a rough idea of how many km2 Hiroshima, I'll continue my calculations when I find this info, I can't continue without it.

darthfergie
08-13-2001, 12:01 PM
today most Nukes are 150+ kilotons. On the kilometers...well that you probably WON'T find at all. After all it was back in WWII when it happened so you most likly will not find anything on it unless you got REALLY lucky.

xwing guy
08-13-2001, 12:08 PM
Also once the nuke got up into space the death star superlaser would fire and destroy it and then destroy earth.

darthfergie
08-13-2001, 12:16 PM
Originally posted by xwing guy
Also once the nuke got up into space the death star superlaser would fire and destroy it and then destroy earth.

Why would the superlaser fire at it???:rolleyes: It is emincely hard to aim on the fly. A regular turbolaser could blow one of those things out of the sky at a HUGE range.

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 12:22 PM
youre forgetting that the nuke's iron curtained its invincible remember.:D

Darth_Rommel
08-13-2001, 12:25 PM
How long does "iron curtain" last? :confused:

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 12:28 PM
in the game, about 1 min and 15 seconds, i think. . . but really i dont know how long it would last. it gives you enough time to wipe out about half of an opponents base.

xwing guy
08-13-2001, 12:31 PM
even if the nuke hit the death star it probably wouldn't even get through the shields or armour. Besides the death star has hundreds probably over a thousand tractor beams that they could use to catch a hold of all the nukes a then turn em' around back to earth or hold them long enough till the iron curtain ran out and then destroy them.

Darth_Rommel
08-13-2001, 12:32 PM
YEAH! Star Wars wins!

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 12:32 PM
why couldn't the nuke hit the reactor? it could fly in and BOOM!

darthfergie
08-13-2001, 12:36 PM
only if it was DSII also if DSII wass completed that would neer work. The armor is to THICK, also the poblem with the vent is gone. So flying through there is impossible. EVEN IF IT HAD THE IRON CURTAIN VADER JUST CRUSHS THE MISSILE FROM THE INSIDE!!!:D

:deathstar :deathii: :joy:

Mitth'raw'nuruodo
08-13-2001, 12:53 PM
im afraid i cant argue with that except that what if vader wasn't there?

Darth_Rommel
08-13-2001, 12:54 PM
Yeah! Vader spends most of his time on his flagship... the execeutor ;)

darthfergie
08-13-2001, 01:15 PM
Then the Emperor would do it.:D :D :D :D :D

Darth_Rommel
08-13-2001, 01:16 PM
Oh... I didn't think of that ;)

observer_20000
08-13-2001, 03:29 PM
Originally posted by thrawn12786
why couldn't the nuke hit the reactor? it could fly in and BOOM!

It was surrounded by an energy shield, remember Han had to go down to the planet to disable it.

Booya2020
08-13-2001, 04:13 PM
:atat: . end of story.