PDA

View Full Version : Music loop/Lock teams


lodkongol
01-09-2002, 04:51 PM
In scenario editing, is there a way to lock teams so the computer doesn't try to become your ally/neutral. And, is there a way to loop music (your own) for the background (using play sound).

If so, plz help

thnx

:confused: :)

:fett:

DashRendar
01-09-2002, 05:22 PM
Well if I remember correctly there is an effect that says Activate Trigger __ so if you use that at the end of the trigger that makes your music play and set the above effect to activate that same trigger it should make a looping effect o and think the lock Teams function is under Diplomacy or Players

Vampire Slayer
01-09-2002, 06:21 PM
The best way to lock teams is to loop a trigger that uses the "Change Alliance" effect to who you want to stay at a particular alliance to.

As for music, on the trigger that you play the background sound, activate a trigger that is timed just right so when the sound file is just about done, it will play the sound again. You have to loop the trigger for it to continue repeating.

lodkongol
01-09-2002, 07:20 PM
thnx for the sound looping, and I am pretty sure the "lock teams" is not under Players or diplomacy.

:fett:

Stan|SCN Punk
01-09-2002, 07:56 PM
Lock teams is not an option in the editor, only in standard games.

Heavyarms
01-10-2002, 11:35 AM
stupid that he isn't...