PDA

View Full Version : Requirements???


Rogue15
01-14-2002, 02:24 PM
I got a:

Compaq Presario 600 Mhz Celeron
Intel 810e Chipset
320 MB RAM
Cable Modem

would i need to upgrade anything to run galaxies???

Com Raven
01-14-2002, 02:28 PM
I think you would need a T&L graphics card.....

Bets take any GeForce ....

ALTUS_Fett
01-14-2002, 02:54 PM
You will probably need a faster mhz too. Why not just get something in the ghz?

Wraith 8
01-14-2002, 05:10 PM
But what are the exact requirements???? are they known yet??

Rogue15
01-14-2002, 05:30 PM
**** i'd be better off buying a whole new computer. and on top of that 10+ a month...might as well forget this....

*runs off to play bfn or xwa*