PDA

View Full Version : Petition


Fender
02-03-2002, 11:17 AM
Everyone, make me sigs, so I can make a random sig thing again. And Murta, can you tell me where that one you made me ages ago is, I kinda lsot it.

NiKo
02-17-2002, 11:05 AM
Originally posted by Fender
[B]Everyone, make me sigs!B]

that doesnt sound TO demanding.....:rolleyes:

Guybrush122
02-17-2002, 05:35 PM
Originally posted by NiKo


that doesnt sound TO demanding.....:rolleyes:

lol



fender, id be happy to make ya one......ill have it for ya in a sec

Fender
02-18-2002, 02:58 AM
Originally posted by NiKo


that doesnt sound TO demanding.....:rolleyes:

Please.... Make me a sig!.... Please!

Demanding enough for ya? C'mon NiKo, You need more than one to make a random sig mathing.

COJ
02-18-2002, 06:17 PM
if ppl are craving for more...i could use one too!!

Al-back from the BigWhoop
02-18-2002, 06:57 PM
Originally posted by Fender
Demanding enough for ya? C'mon NiKo, You need more than one to make a random sig mathing.

how r u gonna do it without using html? If u know, tell me! i used to have the ramdom sig thing b4 they disabled html (and so did u, wot happened to all those old sigs?)

NiKo
02-19-2002, 07:02 AM
i dunno, i find the sig era a lil'......over

Guybrush122
02-19-2002, 08:38 AM
Originally posted by NiKo
i dunno, i find the sig era a lil'......over

you're right....its so last teusday! :rolleyes:

WHAT ARE YOU SAYING, FOOL?

now...get to work and make fender a sig!!!! *takes out whip*



*CRACK CRACK*

murta
02-19-2002, 10:51 AM
http://www.escapemi.com/murta/fender.png
http://www.escapemi.com/murta/fender.png

Fender
02-19-2002, 10:53 AM
YAY! Now I have two. Unfortuanately only one works if you link it. Oh well, when the UAC is on AD, I got unlimited fostign space.