PDA

View Full Version : Interesting Fortress Questions


Mitth'raw'nuruodo
08-14-2001, 07:46 PM
How would a fortress be built? Would it just be constructed like on Starcraft, or would it be an MCV like on RA2? Also, does the fortress build the units (like the Zerg hatchery) or would the units be constructed at the starport or vehicle plant? One further question, should there be a radius that you must build inside (RA2) or should you be able to build anywhere? :D

Compa_Mighty
08-14-2001, 08:35 PM
It will be as in AoK: It will just be built, you can build it anywhere, and there you can train the Unique Unit and the Bounty hunters.

xwing guy
08-14-2001, 10:55 PM
not so the powercores kinda work like plylons in SC you have to build in a certain radius around the plylon so the sturtures will be powered.

Tie Guy
08-14-2001, 10:56 PM
Yeah, it's always fun to take a bunch of villigers and make a castle in the enemy base. Then you start making longbowman. :D

anyway, in AOK, to build a castle you just clicked on a villiger/villigers, click the military building block, click the castle block, and then place it where you want it. I imagine it will be the same in GB.

Booya2020
08-14-2001, 11:03 PM
except for the cores:fett: :fett: :fett: :fett: :fett: :fett: :fett: :fett: