PDA

View Full Version : Error Messege....


Rogue15
02-26-2002, 02:09 PM
OK, i finally found a decent tutorial, I go and do everything it says to do, and I go to do the bsp thing, and this is the error that comes up:

SetQdirFromPath: no 'STARTR~1' in c:\progra~1\raven\baseef/maps/wicked.map
(use -qdir X to change)

C:\Program Files\Raven\BaseEf\maps>
C:\PROGRA~1\RAVEN\TOOLS\\q3map -vis -qdir S
TARTR~1 -fast C:\PROGRA~1\RAVEN\BASEEF/maps/wicked.map
STEFMap v1.1a (c) 2000 Ravensoft Inc.
---- vis ----
fastvis = true

************ ERROR ************
SetQdirFromPath: no 'STARTR~1' in c:\progra~1\raven\baseef/maps/wicked.map
(use -qdir X to change)

C:\Program Files\Raven\BaseEf\maps>
C:\PROGRA~1\RAVEN\TOOLS\\q3map -light -qdir
STARTR~1 C:\PROGRA~1\RAVEN\BASEEF/maps/wicked.map
STEFMap v1.1a (c) 2000 Ravensoft Inc.
----- light ----

************ ERROR ************
SetQdirFromPath: no 'STARTR~1' in c:\progra~1\raven\baseef/maps/wicked.map
(use -qdir X to change)

What am I doing wrong??? edit: this is for Elite Force. I'm using the GBK editor thing.

UniKorn
02-27-2002, 03:51 AM
You need to have the name star trek elite force in your directory. Change it and it'll work ;)

UniKorn
02-27-2002, 03:53 AM
Oh, before I forget it, if you change your directory name make sure that your project settings are pointing at the right directory. Hope this helps,