PDA

View Full Version : anoying


Wraith 8
02-28-2002, 05:51 AM
Hi there.

Normaly it is not my place to complain or anything... but for the last couple of days... the Lucasforums are SO very very very very slow. it takes forever before a page is getting loaded and many times it doesnt even load at all. Now i know you people are very busy and all and that it is a tough job to keep these forums up.... but i just wanted to know what is wrong. it sometimes is realy anoying. i cant even go for a watch of posts on the Rogue Squadron boards because it wont let me in. it loads SO slow that i have to stop it cause i have to shave myself for the beard im growing. (sorry)

Just wanted to let you know what kind of problems im having latetly. Thank you for listening.

-Wraith 8-

Rogue15
02-28-2002, 09:47 AM
weird...it loads fast for me...

JR2000Z
02-28-2002, 09:54 PM
What connection speed do you have?


It could also depend on how many people are using the forums....

Wraith 8
03-02-2002, 12:36 PM
I have DSL. But only the forums are slow the last few days... other pages and another forum i visit dont have the same problems.
but it seems ok now..... maybe they were updating somethings while i tried to go online.

digl
03-03-2002, 03:12 PM
There have been some problems these last days
Its not that they are slow, what happens is that the forums are going temporarily down

long downtime some minutes ago, when the site went back up It was terribly slow. Everything seems to be OK now

ZeroXcape
03-04-2002, 07:00 PM
If you ever feel the need to give us suggestions that can better our network, we love to hear them. As for the forums being slow, we are well aware of the issue.

In the next few months, we'll be getting a dedicated server for just www.lucasforums.com. That should take care of any speed issues.

The reason the server was so slow for the past few days was due to the fact that we were out of town. Things should hopefully be better now...

Wraith 8
03-06-2002, 04:28 PM
ok... thanx for letting us know.