PDA

View Full Version : Crashing during cutscene...


bkujala
03-03-2002, 10:44 PM
The game keeps crashing during the cutscene which plays after using the cannon to get out of the room at the beginning of the game. Any suggestions on how to resolve this? I've tried lowering my color depth and monitor resolution already. I'm running Windows 98, with 256 MB of RAM and a 667 Mhz processor.

Thanks,
Bryce

Grannen
03-04-2002, 01:16 AM
I'm trying to figure out which MI game you are refering to. Is it Curse of MI when Guybrush leaves the ship?

bkujala
03-06-2002, 08:33 PM
Yeah, sorry. I found this board off of a link on another site, and didn't realize this wasn't just Tech Help for Curse of MI. =)

-Bryce

Grannen
03-06-2002, 11:29 PM
Have you checked if you can get help at http://support.lucasarts.com/trg/tg.asp?id=26&x=81&y=14 ?

It is possible that you need to update your video driver. You can find a list of manufacturers here. http://support.lucasarts.com/mfg_links/hardware.htm

bkujala
03-07-2002, 03:15 AM
Yeah, I already checked that support link. There didn't seem to be anything up there that helped with my problem, besides the obvious things like quitting other programs, etc. Also, I checked and my video drivers are up to date. Any other suggestions would be appreciated!

-Bryce

Grannen
03-07-2002, 06:34 AM
Have you tried to reinstall Win98?
It has helped according to earlier postings re similar problem!

bkujala
03-07-2002, 05:19 PM
Eww, that's a pain in the butt. I'll try that when I get some time. I'll let you know how it works out.

-Bryce

Kj°len
04-27-2002, 12:24 AM
It might be your video card drivers. That is one of the leading causes of cutscene crashes.