PDA

View Full Version : scenario editor questions


Zygomaticus
11-16-2001, 12:59 AM
ok i dont have the game yet but would just like to know how

how do u change names, attacks, HP, and others like that to a unit

and how do u make messages come up occasionally in a custom scenario.

please help me cuz i have a good idea on making a good scenario

jubjubjub
11-16-2001, 09:03 AM
I recall reading somewhere that you can't change unit parameters in the editor. This was in a thread comparing GB to Empire Earth and the difference in the editors.

Kudar
11-16-2001, 09:05 AM
There should be triggers in the editor that allow you to change things such as:

Change Object Name
Change Object HP
Change Object Attack

:)

Zygomaticus
11-16-2001, 10:20 AM
i dont know abt gb but in aoe2 i downloaded many threads where unit parameters were changed and considering that gb and aoe2 are same engine i thoiught maybe...

chrisw_30
11-17-2001, 03:07 PM
I hope you are able to change the names of the units

P-59
11-21-2001, 12:59 AM
Yes. You are. I think Mr. Gaber only meant that you cannot create permanent units, but must fix their HPs, attacks, and names every scenario.

Stan|SCN Punk
11-28-2001, 03:24 AM
Well, unfortunately name, HP, and attack are the ONLY things you can change. Things like armor, range, and speed cannot be changed at all. :(

Like the above mentioned, you need to use the Change Name, Change HP, and Change Attack triggers :).