PDA

View Full Version : curious about the system req


ontarioraven
03-27-2002, 01:16 AM
The lucasarts site states that the "NVIDIA RIVA TNT2 family" card is compatible. My 3d card is a "NVIDIA RIVA TNT". Just wondering if I'll have problems or not? Is this the same card? Quake 3 and Elite Force run fine on my comp if that means anything.... just wondering if Jedi will or not.
ps...please be gentle... tis my first post at this forum.

Misa
03-27-2002, 01:21 AM
Maybe maybe not. If Quake 3 works on your computer then Jo will probably work as well. I guess you have a tnt2 or tntultra and it is just showing up as a tnt.

Thrawn
03-27-2002, 01:29 AM
It should work fine, since you have no problems with any of the other Q3 games.

milestone
03-27-2002, 05:41 AM
It's somewhere between RtCW and MoH. RTCW ran pretty much perfectly on my computer with max details at 800x600 (I've only got a o/c'ed Celeron @ 850Mhz w/ MX400 so I can't expect too much). I have yet to encounter any slowdown at 800x600, but not max details. I turned some stuff off like the volumetric shadows (which looked ugly in cutscenes anyway).