PDA

View Full Version : How do I take screenies?


B0MBER II
03-27-2002, 04:01 PM
I did the way with the cheats but it takes them with the console down

Is there any other way I can get screenies besides this way?


like hitting F12 or something?

Thrawn
03-27-2002, 04:06 PM
In Elite Force where there was a shot you wanted to take you just hit escape at that moment and there was a screenshot button at the top right hand corner. No clue about JO though.

ps2maddenman
03-27-2002, 04:08 PM
in the game press Shift+` (tilde) to bring the console down, type /bind (key) "screenshot"

i.e. (/b - "screenshot") means that when you hit "-" a screenshot will be taken.