View Full Version : Corrupted Models

03-28-2002, 04:24 AM
When I play the game it seems like all my models are messed up. There are like vectors going all over the place and the models never appear properly. Any ideas?

03-28-2002, 02:04 PM
Sounds like it's possibly a video driver problem. What video card are you using? Have you tried different driver revisions?

03-28-2002, 04:34 PM
I've been trying lots of stuff.. I have a GeForce 3 , tried it with my old GeForce2 mx.. Can it be monitor drivers or something? It's driving me nuts, been itchin to play the game.. I would appreciate any help.. Thanks for reading! :)

03-29-2002, 07:06 AM
yeah i have the same problem...