PDA

View Full Version : I can't install JK2


iczer220
03-28-2002, 06:58 PM
Oh god, I just got home and saw it arrived. I pop the cd in and when it's installing - it gets to the file FFC10.dll and gives me an error and exits the installer. Anyone know a fix for this?!

L'Equa Sinar
03-28-2002, 07:36 PM
Hi, welcome to the forums, sorry to hear of your misfortune, try cleaning the cd, using a different CD Drive if you have 2 in your machine. What specs do you have? and what CD drives?

Blowhole
03-28-2002, 08:48 PM
You may want to contact Lucas Arts for real tech support rather than just relying on a forum. Also, if you are asking for tech support, include all the details about your system, i.e. video card, processor, ram, cd-rom, etc.

gab_paq
03-28-2002, 09:19 PM
Sounds like a corrupt file to me... If your copy is defective, I think Lucasarts will replace it, but one thing I would try is gently cleaning the cd with dish soap and water, then try again.

GRIMLOCK
03-28-2002, 11:41 PM
theres another possability behind this... but i'll keep my mouth shut

iczer220
03-29-2002, 01:07 AM
:P no, it's not the warez version. that's what everyone's been telling me. i'm going to send it back to ebworld for credit, and go out and buy a new one from Best Buy or something. Pretty sure it's corrupt.