PDA

View Full Version : Nvidia problems help me pls!


mash
03-29-2002, 11:42 AM
I just bought this game and it wont run, I get a black sometimes grey screen on launch. My graphics card is nvidia geforce 2 mx/mx400 64mb, I had the same problem with quake 3, but i got that working somhow. Now some of you are going to say download detenator which I'm doing right now, however last time I used detenator soemthing really weird happened, I booted up the pc and All i could see was the desktop colour and ocasionly a vertical line :mad: . Can any wise people help me out??

Assault3000
03-29-2002, 11:47 AM
Odd I never had any graphic problems with quake 3 on a geforce 2, same you have. It is probally something else.

StormHammer
03-29-2002, 11:51 AM
Welcome to the forums. :) Here...*hands each a chocolate Jedi Medallion* There you go. :)

Sorry to hear about your problem, mash. I'm moving this topic over to the Tech Help forum so that hopefully someone can offer you a solution. ;)

Misa
03-29-2002, 11:59 AM
Sounds like you didn't unistall the old drivers completely when you updated the detenator drivers. Nvidia drivers don't always play nice with different versions.

Sounds like you have an open gl problem on your computer. The only thing I can think of off the top of my head for gl problems is to get new drivers. Since you are the first i have heard to have opengl problems with that mx card it would have to be the driversl.

mash
03-29-2002, 12:02 PM
How would I completely uninstall previous drivers, casue what your saying sounds right about old drivers.

Darth Maximus
03-29-2002, 12:43 PM
Go to 3d guru.com and get the nvidia det. destroyers. That will clean you up.

mash
03-29-2002, 01:05 PM
I done that but it still dont work. =(