PDA

View Full Version : which "USE" key for shield generators?


Fitz
03-29-2002, 12:19 PM
Which key do I need to bind in order to use the shield generators in multiplayer?

The only key I could find that has Use in it is the "use current item" in the inventory selection, but when I press that in front of a shield generator, it uses the current item in my inventory.

I'd like to use them but don't know what to bind ;)

StormHammer
03-29-2002, 12:22 PM
Hi, Fitz. I'm moving this over to the Tech Help forum, so your question get's the attention it deserves (things tend to get buried quickly in the Valley these days). ;)

Fitz
03-29-2002, 02:47 PM
Thanks I guess but that's like the kiss of death since nobody reads the tech forum, and it's more of a gameplay question anyway ;)

So, anybody know the answer? :)