PDA

View Full Version : Help me brodas!!!!!!!!!! (JO help)


JEDI_MASTA
04-01-2002, 11:18 PM
dewds...i got jo tonight...i installed it and stuff...but then it told me that it couldnt open my OPEN GL or something... my vid card is an ATI radeon SDR...it gave me this...and wont run the game(all my other specs are definate goes)
JK2: v1.02a win-x86 Mar 4 2002
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets1.pk3 (8011 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\assets0.pk3 (6674 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData/base

----------------------
14685 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------

------- Force Feedback Initialization -------
...inhibited, not initializing

----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\System32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 3: 640 480 FS
...using desktop display depth of 16
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem



Dewds...it gives me this message...help me...my jo wont work :'(

Boba Rhett
04-01-2002, 11:42 PM
Download the latest drivers for your video card. I think it's the ones for the 7200. Not completely sure though. Also, run JO's syscheck.

JEDI_MASTA
04-01-2002, 11:49 PM
I ran the syscheck and it says im qualified to run jo .... anybody have a link i can use for the radeon patch?

Boba Rhett
04-01-2002, 11:54 PM
Sure thing. ;)

http://www.voodooextreme.com/hw/Binaries/drivers.html




This will most likely fix your problem. It was even listed in the FAQs. :)

JEDI_MASTA
04-02-2002, 12:23 AM
iv got the ATI recomended patch d/ling ... it looks like its the right one ( troubleshooter page thingie) ... ill d/l it... if it still dosent work ill check back in with u guys :)

Heavyarms
04-02-2002, 08:45 AM
probably is your problem. I had something similar with Delta Force: Land warrior. I had to download a driver because it would freeze at the start of gameplay.

JEDI_MASTA
04-02-2002, 10:09 AM
crap guys... i downloaded the ATI windows xp radeon patch...but it says its not compatable (this is the stuff i have). Is there anything u guys can help me with... I know now that the patch included with win XP dosent support OpenGL but the new patch did :confused:

Supreme Warlord
04-02-2002, 11:20 AM
Sucks to be you I guess.:D

Anyway, I do suggest checking the Video Ram speed and things like that. makes sure that you have enough ram or good enough Video Card. It happens to me all the time. If the problems continue to presist then go to a computer expert in gaming field and he or she will help you out. I would also suggest that you go to the main site of the JO and write something to them and they could help out.

JEDI_MASTA
04-02-2002, 12:02 PM
its deffinately a driver problem...my vid card can run it fine...i know wut driver i hafta get...it just says its incompatible (it shouldnt be)...if it dosent work ill call gateway tonight (and b***h them out ;)) and get it fixed :-D


Thank you guys ... i hate it when something like that happens

Supreme Warlord
04-02-2002, 12:07 PM
You got Gateway!!! Man I really dont like Gateway. I like Dell or Comuaq the best. Gateway is good for work but not games.

JEDI_MASTA
04-02-2002, 01:30 PM
Yah ... my dad got our first gateway for work... my parents are those kinda ppl that stick with a certain company...i got the best gaming pc i could get :) ... im gunna call soon :)