PDA

View Full Version : Computers name...


Wraith 5
11-22-2001, 10:17 PM
Is there a way to change the name of the computer player???

I just keep getting a random name.

AoErat
11-23-2001, 12:41 PM
Check under the Players button. There is a space to type it in.

Wraith 5
11-23-2001, 01:55 PM
You mean the fration name?

AoErat
11-25-2001, 11:26 AM
Yes, that is it.

Wraith 5
11-26-2001, 04:49 PM
OK thank you!!!!