PDA

View Full Version : The Force In Multiplayer


J@ckal
04-04-2002, 07:46 PM
can any1 help please.

i only bought Jedi Knight2 the other day but when i go to play multiplayer the amount of force i start with varies from time to time and sometimes people are using lighting and all i got is a push, now come on lighting is better than a push.....lol

So does any1 have an answer to why sometimes i have 2 force things and others i have 7 and why do they vary from one thing to another(i know you get dark side and the good side but it aint that). As sometimes i have push/pull/speed and sight(normally all i ever get) and on the rare occation i could have push/pull and protect.

Just dont understand and cant see anything in teh manual, maybe im not cut out to be a Jedi Knight buut any help would eb appreciated

thx J@ckal :jawa

Sir Lucius
04-04-2002, 08:49 PM
you got a virus from the warezed version...




































...or try hitting the escape key going to player then configure force power. Shouldn't be too hard.



Oh, and this is an editing forum, wtf?

Swamp
04-05-2002, 12:34 AM
lucius ..... i guess changing your controls and values for force powers would be considered editing? .... i dunno

JadeDingo
04-05-2002, 12:18 PM
just configure your force powers