PDA

View Full Version : How about Adding NEW light-saber colors?


Aegis Runestone
04-05-2002, 09:34 AM
Anyone know how to do this? I would like to know if it is possible.

Jaxy
04-05-2002, 11:18 AM
Theres a whole thread on that with 39 or 40 posts in it. It's probably on the second page now since it hasn't gotten a reply in a few days.

Aegis Runestone
04-05-2002, 05:05 PM
Um....Yes I'm not really interested in replacing sabers...I'm interested in adding new ones. I know it's not possible right now, but the only way to do this is playing with the pk3 files.

Wyvern009
04-05-2002, 07:45 PM
You would have to look at the SDK, but that aint out yet. I'm guessing that you will have to modify both client and server .qvm files (quake virtual machine - similar to a .dll file, but can't screw over your machine as easily - from what I've read) and probably make your own new pk3 file. Then both the server and clients would need to be running your mod. I myself intend to mod something like this, but more to see if I can than to actually release it. :D

Is that the sort of thing you where after?