PDA

View Full Version : How do you "warp" to a level in SP


WhackyChewBacky
04-16-2002, 05:29 AM
For some reason JKII crashed after I arrived at the Yavin Swamps, and to be quite blunt, dont want to have to luck my way through killing Galak Fyar again so if someone can let me know what the code is to zip straight to the start of this level, they will forever have my lightsaber protecting them *grin*

funkyeire
04-16-2002, 02:11 PM
as far as i know, you cant...which seems odd--i'm sure you can, but i havent seen how yet..so--to answer your question, i would download that level jumping program. you can get it at:

http://ugg.codealliance.ca/launcher

que tengas suerte:)

funkyeire
04-16-2002, 02:14 PM
ok--i was wrong. well--i was right in that there probably is a way--here it is according to Pa3PyX



I think what a launcher will do is just launch the game +map <mapname>; you can do the same thing from console. The following thing can be used:

1)Press Shift+~ (or Shift+^ if weird keyboard) to bring down the console once you start the game.
2)Type "g_spskill <num>; handicap <hp>" depending on the skill level you want to play on:

num = 0, hp = 100 - Padawan
num = 1, hp = 100 - Jedi
num = 2, hp = 100 - Jedi Knight
num = 2, hp = 50 - Jedi Master (same as Jedi Knight, except 50 hit points)

3)Then type "map yavin_swamp". You will start with Bryar Pistol, Lightsabre, Electrobinoculars, 100 (50) hitpoints and no shields, and all the Force abilities you had when you were at that point.