PDA

View Full Version : Troubles with Pk3's


Lucreto
04-16-2002, 11:19 PM
Well ive been trying to use one of the sabers off this website, but i wanted to change the lightsaber hilt not the energy part of the saber
anyways i put it all into a pk3 my new skin of the lightsaber hilt and the lightsaber effects that i had extracted from another pk3 i had all the subfolders too but when i try it it dosent work .....
can anyone help?

Lucreto
04-16-2002, 11:30 PM
*Bumps post to the top so some one sees it =o*

Lucreto
04-16-2002, 11:38 PM
hmmm maybe i did something wrong?

is there someone who could tell me the full steps of how to make a saber?

or tell me where i can get some info i cant seem to find it on this site..

Lucreto
04-16-2002, 11:46 PM
noones can help?

Vandori
04-17-2002, 12:00 AM
Let's try this in stages.
You've made your skin. (For example, a replacement for luke)

So you take all the files (luke_face.jpg, etc) and put them into a zip. You rename this zip to .pk3 and put it in your gamedata/base folder...

In this PK3 you should have a directory structure which is the same as what's in the assets0.pk3.

For example luke would be, in the pk3: models/players/luke
For the saber, it might be models/weapons/saber, or something similar.

If it's not working, make sure to check all the subdir names so that they match up.

That's about all I can help with.

Lucreto
04-17-2002, 12:10 AM
maybe i misspellled the folder for the saber =/