PDA

View Full Version : Lenguage Problem


Ar El Kenobi
04-17-2002, 11:49 AM
I have bought a copy in China of GB and now i'm back in my country(Paraguay) and i can't read any of the menus in the game.
What can i do to solve this problem?

Heavyarms
04-17-2002, 01:37 PM
well, the dumb thing was to buy it in China. There is not much you can do. You will have to buy a new version in Paraguay, because there is no way to change it, I think :(

DashRendar
04-20-2002, 09:24 AM
If I'm not mistaken the 1.1 patch can change the language can't it?