PDA

View Full Version : My Models still under construction


BloodRiot
04-17-2002, 07:31 PM
Hi all...

I decided to post my 2 still under construction models.

Basically it's a Jango Fett Model and a Robed(Darth Maul???) Model.

Here's a couple of screenshot... hope you like'em.
Also check out Kat's Lady Maul Model on this forum... it looks great.

http://pwp.netcabo.pt/bloodriot/boba front 2.jpg
http://pwp.netcabo.pt/bloodriot/robed 2.jpg

Be good.

Roger
04-17-2002, 09:16 PM
Looks great!

Can't wait to see them in action!

Darth Sun
04-17-2002, 09:56 PM
Awesome work on the models, keep it up :D

P.S.: Já notei que tb és português ;)

Darth Sun -SC-
Ichimoto Factory (http://pwp.netcabo.pt/dark-sun)

BloodRiot
04-17-2002, 11:44 PM
LOL.. Parece ke sim :)
E ja agora obg no ke toca aos modelos :)

Thx dudes.

DarthMark
04-18-2002, 09:47 AM
awesome, ive been wanting boba/jango (same suit basically)
ever since day 1
it looks awesome, keep up the good work:fett: :fett: :fett:

LuxX
04-18-2002, 10:50 AM
What modelling programs are you using? Specifically, what progz do I need to have to start modelling?

Thanks.

LuxX

CheshireKat
04-18-2002, 09:11 PM
Looking Great Blood! Is that a drape piece in front of his pants? Looks like it, but I always have trouble seeing this stuff before it's skinned.

FEXX
04-18-2002, 10:08 PM
To create JKII 3D models, I am not sure myself yet, but I believe one can use Discreet's 3D Studio MAX (4.2.6 latest) or Lightwave 7.0. There is a Quake3 exporter for MAX 3, but not yet sure if one is out for 4+. I am still learning myself how this process works.

I am also waiting for JKII game construction tools for say nice map building. Then I could model some characters in 3D Studio MAX and likely use a Quake3 file format exporter plug-in so the model I created is understood by game RAVEN engine. This is a very big picture post. In time I plan to offer more.

Thanks,
FEXX

Gen_Blade
04-21-2002, 10:09 PM
Dude you are the best, those are the best skins ive seen yet and they are of my to fav characters in the whole starwars saga nic work .:D :D

BloodRiot
04-22-2002, 10:11 PM
Can anyone direct me to a md3 import/export tool plugin for 3ds max 3?

thx

spacermonkey
04-22-2002, 10:25 PM
go to polycount, go to quake 3 resources, then tools, and scroll down the list until you get to the exporter. :p

BloodRiot
04-22-2002, 10:30 PM
Thx... I'll probably be on top of my stuff all night long.

Feel free to say stuff since i'll be checking the forums.

spacermonkey
04-22-2002, 10:42 PM
but dont waste your time trying to export your models as a md3, its seems that only the weapons models will be exported as md3's. U need to use the xsi exporter to export your model, then you have to add it to he assimilation program then add the gla (humanoid animation file) and probally do a whole load of **** to it before you'll be able to see your character in game.

BloodRiot
04-22-2002, 10:47 PM
Apparently so...

And how in the hell am i gonna export them to that filetype?

I'm kinda lost here.

grrr

CheshireKat
04-23-2002, 12:13 AM
I didn't get the Exporter for MAX. Just the Importer.

BloodRiot
04-23-2002, 12:21 AM
Even the importer doesnt work... it's for max 4
i have 3
:(

I need the xsi exporter for max 3... i found it but for max 4

CheshireKat
04-23-2002, 12:39 AM
Oh man...

I heard it was for 3.1 through 4.

Someone will figure it out.

Where did you find the Exporter?

So far all the Importer has done is confuse the hell out of me.

spacermonkey
04-23-2002, 01:11 AM
chesire the xsi plugin is an importer and exporter for max. You need to export your model on XSI format when the times comes to get it in game. Assimilate reads the xsi form, which then you combine wirth the gla and create a car script that allows you to use model viewer - via assimailte (it has an option to allow you to test view your model before you then build it to a glm.. but obviously you have to do everything right and I've got a feeling just like quake 3 you need to setup a /models/players directory in your base folder.
ramble ramble

I confuse myself. I'm off to bed soon and when I wake up I hope to find all the answers, lol :D

CheshireKat
04-23-2002, 11:57 AM
I didn't get an XSI exproter. Was I supposed to?

I have my models folder set up just because of ripping the game appart, so that's fine.

The Segmenting looks like a real Bastard!

spacermonkey
04-23-2002, 12:45 PM
chesire dont worry, the importer is an exporter too, I think what I'm going to try and do first is get a copy of the kyle model, renamed into game if I can do that then I'm halfway there.

CheshireKat
04-23-2002, 01:42 PM
Hey, Good Idea.

I never thought of that.

But then again, I've been pissin with this last UV for a week...

tear..

Darth Odisse
04-24-2002, 04:42 PM
Here's a good reference image of Jango, warning though it's pretty big:

http://www.vengeance-unlimited.org/Jedi%20Outcast/Episode%20II/Obi-Wan/Hi-resolution_Jango_Fett.jpg

CheshireKat
04-24-2002, 05:43 PM
Saw the comercial with Jango firing off his Flame Thrower today!!!

Very Cool.

Been waiting near 20 years to see that!

Very cool Reference Pic Odisse.

Darth Odisse
04-24-2002, 10:08 PM
It was also good to see that missile fire from his jet pack as well.

CheshireKat
04-25-2002, 03:22 AM
Hell Ya! In fact, after seeing that, I decided that unless Blood Riot gets his model to Shoot Flames and Rockets, I'm going to hate it... I may still download it, and probably use it, but I'm still gonna hate it.

Rex_Raptor__
08-01-2002, 09:52 AM
i am useing 3D Studio MAX to make my jabba the Hutt Model.


_____________

Freeze! :trooper:

Deetox187
08-01-2002, 10:11 AM
Umm why are you replying to 3 month old threads?