PDA

View Full Version : Installation Problem


Matt_K
04-19-2002, 08:45 AM
Hey all,
I was installing jk2 today on one of my computers,
unfortunately I went away, and as most people know if you
don't move the mouse in a while, the monitor will turn off.
I couldn't get it to come back on so I presses reset.

Anyway, here is the problem, when going back to install jk2 again,
when i run setup, it says you first have to remove the previous installation of it, so i did that, but the same message keeps on coming up over and over again. I've manually deleted the jk2 folder and any registry entries the had jedi outcast in them, but the message still comes up.

I'm guessing that there is a hidden file or reg entry somewhere that is telling the jk2 installer that it is allready installed when it isn't.

So can somebody please help as this is crapping me off!!!!

Thanks in advance

Matt_K
04-19-2002, 09:07 AM
Anyone?

Hamni Nadar
04-19-2002, 09:33 AM
try using the find folder and search for all file under JK 2
u could also try changing the the install directroy ...... u can have more then one copy at a time just not in the same place ..... hope this helps

Miracleasd
04-19-2002, 09:57 AM
it is down to registry entrys. try using add remove programs to uninstall whats left of jk2 (its alsways a bad idea to just delete directorys, use uninstallers whenever possible). if that doesnt work you will have to search through the registry and delete the referances manualy. outcast has lots of referances so something like norton windoctor should make it less painful.

moral of this story is "use uninstall programs"