PDA

View Full Version : Quick Binding Question


tomservo51
04-19-2002, 08:46 PM
When combining 2 commands to one key, how do you seperate the commands, with a semicolon? e.g. Bind x "+attack; +taunt"

Kyth'emos
04-19-2002, 08:49 PM
you can do that ? and why would you want to ?

tomservo51
04-19-2002, 08:52 PM
Not those commands specifically but Im pretty sure you can bind more than one command to a key.

BunnyTea
04-19-2002, 09:00 PM
i havent tried in JK2 yet but i'm pretty sure it's a semicolon... it was in quake2 and half life... so i figure the quake3 engine would be the same...

as for its use: it can be really useful... i can't think of one right now tho heh... it was useful in previous games (like buying weapons in CS...)

tomservo51
04-19-2002, 09:10 PM
Thanks bunny!