PDA

View Full Version : OpenGL Subsystem?


Sebanjo
04-22-2002, 04:15 AM
Hey guys... I've just upgraded my computer to Windows XP. I've uninstalled and reinstalled JK2 for the new OS but I can't seem to get it to run any more. Every time the game engine tries to load, then Q3 Engine Loader thingy comes up and says that it can't load an OpenGL Subsystem. I've already beaten the game and stuff before but I gotta play again! any help is appreciated

Monkers
04-22-2002, 04:34 AM
It sounds like there's something wrong with your graphics card driver - are you using the one provided with windows xp? I would suggest going to the internet page of the company that makes your card, and downloading the latest driver, and installing that .. there is also a utility called glsetup, that configures openGL on your computer .. give that a try as well. Hope this helps :)

Hamni Nadar
04-22-2002, 09:40 AM
It may also depend on what graphics card u use ... i know someone who install XP and it didnt like hes 3DFX card.....

PhilCanuck
04-22-2002, 10:08 AM
If you're running an nvidia card, it's the drivers. Without your specs, it's hard to tell.