PDA

View Full Version : Jk2radiant has caused an error in JK2RADIANT.EXE


Orkado
04-23-2002, 07:33 PM
Now this is really annoying. I played around with JK2Radiant all last night with no problems whatsoever. I saved some stuff and checked it this morning (still no problems) and then left for school. When I returned I got an error message of

"Jk2radiant has caused an error in JK2RADIANT.EXE. Jk2radiant will now close.

If you continue to experience problems, try restarting your computer."

The computer hadn't been touched since I left in the morning. I've tried reinstalling everything and I get the same message directly after launching the program.

Orkado
04-24-2002, 01:22 AM
bump.

I've tried just about everything (cold/warm reboot, reinstall). I still can't figure out why it won't launch Radiant. I worked fine just last night. any suggestions at all? is this unheard of?

SaberPro
04-24-2002, 01:41 PM
I sometimes get that kind of problem, but after restarting JORadiant, it's all fine....

BTW, did anyone have any problem running JO, while JORadiant is on? My game crashes..well not really, but the screen is all weird and lines and flickers...