PDA

View Full Version : lights but no lights


Pimpgoofy
04-23-2002, 11:06 PM
Hey i have this problem where i put lights in and they will work but anfter testing the map a few time the lights will just go out and my saber will not even light up. Any clue as to what i can do to fix this???

Omikron
04-23-2002, 11:22 PM
I think I had this problem yesterday.
What you need to do is in the 3D view find the lights and make sure that they aren't half in the ground and half above, that's what happened to me.

Pimpgoofy
04-24-2002, 12:47 AM
yeah i did that once before but this time it is not the problem. I don't understand why when i load the map me or the bot that i put in, our sabers don't light up either. It's like the sabers are there but no light to them.