PDA

View Full Version : Can't Compile Map in JK2Radiant


Dark Ugnaught
04-24-2002, 03:12 PM
Ok, I've made little room and a ground brush and went to BSP it and I found this on the console:


==================
Running bsp command...

C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -bsp C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map

C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -vis C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map

C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -light C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map


C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\Tools>C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -bsp C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map

SoF2Map v1.0c (c) 2000 Raven Software Inc.



---- BSP ----

SetQdirFromPath: no 'base' in x



C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\Tools>C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -vis C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map

SoF2Map v1.0c (c) 2000 Raven Software Inc.



---- Vis ----

SetQdirFromPath: no 'base' in pN



C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\Tools>C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\Tools\\sof2 map -light C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~2\GameData\\base/maps/test.map

SoF2Map v1.0c (c) 2000 Raven Software Inc.



----- Lighting ----

SetQdirFromPath: no 'base' in 


completed.
Run time was 0 hours, 0 minutes and 1 seconds

Then I tried to run my map directly through the sof2map program and got this when 'bsping':


C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\Tools>sof2map -
bsp test.map
SoF2Map v1.0c (c) 2000 Raven Software Inc.

---- BSP ----
SetQdirFromPath: no 'base' in C:/PROGRA~1/LUCASA~1/STARWA~2/GameData/Tools/test.
map


Thanks

UniKorn
04-24-2002, 03:24 PM
Try this :


C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\Tools\\sof2 map -bsp -samplesize 32 C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\\base/maps/duel_wls4.map
C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\Tools\\sof2 map -vis -fast C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\\base/maps/duel_wls4.map
C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\Tools\\sof2 map -light -extra -samplesize 32 C:\PROGRA~1\LUCASA~1\STARWA~1\GameData\\base/maps/duel_wls4.map

just paste it in a batfile and run.

and change the name of the map of course.

Dark Ugnaught
04-24-2002, 05:27 PM
So I am to assume the menu 'BSP' in JK2Radiant won't work (tried your batch)?

Jedi Howell
04-24-2002, 05:31 PM
works for me.

i assume that you have been through project settings, and have set all the paths appropriately.

jh

PurplWulf
04-24-2002, 05:47 PM
if you installed the tools correctly it works fine, as long as the map you're trying to compile is being loaded from the proper map folder in the game.

IE: GameData/base/maps

otherwise you have to edit the project settings to point to the new directories.

the purple one

DigitalVapor
04-24-2002, 06:47 PM
I had the same problem but I finaly figured it out! You have to save your map project in the "base\maps" directory, then compile the map from the bsp menu. pick "bsp FullVis" from the menu, and bingo! It will take a more sensible amount of time too.

Muzzlehead
04-25-2002, 12:13 PM
Hi all,

Ok Ok I think I figured it out. You must run BSP twice to create a BSP file. I have no idea why; perhaps it has to do with win xp. Here is what I needed to do in order to creat a BSP file.

**********
1) Save the file in Radiant to your maps folder

2) select a bsp option and run it

3) a dialog box will appear; minimize it (don't close it)

4) Run the same BSP option again and a BSP file will be created.

Then in JKII

open the console (shift ~) and type

set sv_pure 0
devmap mymapname

*******

and all should work

If anyone knows why BSP must be run twice, I'd like to hear about it.