PDA

View Full Version : Playtesters...


Awol
04-24-2002, 05:13 PM
First off I need playtester for a map I'm working on. Right now basically learning the tools (first time editing stuff) well I have a basic map used as my learning map and I want to see if its a fun map to play on. Right now its a Saber Duel map only (cause that is what I play the most)

Second thing, I think we should make a list of people who would like to beta test maps and mods. That way us creators can go to one place and find people willing to test out maps and stuff. So add yourself to this thread if you are willing to be a lab rat and test out maps and stuff.


Awol (AIM: awol1010)
p3 750
384/512 MB of ram (home/work)
GeForce2/ATI Raedon (home/work)
Cable/T1 (home/work)

Awol

whitby2000
04-24-2002, 05:51 PM
i WOULD BE GLAD TO TEST ANY ONE'S MAPS i CAN ONLY TEST OFFLINE AS i HAVE A VERY SLOW CONNECTION BUT i CAN TEST FOR TEXTURE ERRORS ECT

StitcheS
04-24-2002, 06:59 PM
I would be happy to offer my hand to other editors. I want to make sure that this community gets the best maps and mods ever! I will Beta Test until I can't Beta Test no more!

Computer Stats:

PIII 733
512mb Ram
16mb VooDoo3 (Getting a new one... Don't worry)
Cable

Contact me by email, @ jamesafrench@shaw.ca, or ICQ, @ 8351278, or MSN Messanger, @ icamp007@hotmail.com .

Hope to play your maps!

D'akt Sangwar
04-24-2002, 07:27 PM
ill be happy to test 2

amd athlon 1.2 ghz
128mb ram
32 mb ge force 3
broadband cable modem

Crease
04-24-2002, 07:50 PM
May be a good way for me to get involved since I don't have art skills.

Crease
K7 650
256 MB RAM
ATI Raedon 8500DV
Cable

AIM: NDBigHo
ICQ: 146591975
Email: crease@triadsnet.com

D'akt Sangwar
04-24-2002, 07:52 PM
Originally posted by D'akt Sangwar
ill be happy to test 2

amd athlon 1.2 ghz
128mb ram
32 mb ge force 3
broadband cable modem

forgot my email add and stuff :)

msn messenger: kovak51@hotmail.com

}{oagie
04-24-2002, 08:08 PM
sure, no problem. We need people to test these things before they hit the net.

1.1 ghz athlon
256 ram
GeForce 2 ti
Cable/T1

AIM: BallisticSausage
e-mail: kushan26@yahoo.com

Autero
04-24-2002, 08:36 PM
I'm not a mapper but I'm game for testin maps

AthalonXP 1600+
768mb Ram
GeForce 2 GTS 64 MB (soon to be replaced with a GeForce4 4200 128MB)
Cable

Autero@attbi.com

DarkErik
04-24-2002, 10:15 PM
Count me in... As a Mapmaker myself...

AMD 1GHz
256Ram
Geforce2
Cable
Mouse
Keyboard
and so on... :D

mail: fisch@chello.at