PDA

View Full Version : Zip to pk3


Ravenbf
04-24-2002, 07:47 PM
Hello all,

well I have edited my first skin (yeah I know, big deal:D ) but I can get it to show up in my game. It is still showing it as a zip. I went in and named it skin.pk3 but when I hit properties it still shows it as a zip and like I said the skin doesn't show up in my game. It is located in the base folder like the other skins I downloaded. So is there a way to change the format to pk3 since renaming it didn't help.

Thanks

VentGala
05-04-2002, 11:44 AM
I have the exact same problem! I feel like an idiot (I might even be one), I can't seem to figure out how to do this. Tips?

VentGala
05-04-2002, 02:37 PM
Hey, Raven! I found the soution, your windows must be set to hide file extensions. Change it by:

Open Windows Explorer and click on Tools/Folders. Then click on the view tab and unchaeck 'Hide known file extensions'.
NOW you can rename the file. (Notice that now the .zip shows up in the file name)

Good luck!