PDA

View Full Version : Extract Tools to ?


crusher_khan
04-25-2002, 03:16 AM
HI. I may have extracted my Tools for the Jk2 editing to the wrong folder. Right now they lie under "C:\Program Files\LucasArts\Star Wars JK II Jedi Outcast\GameData\base\Tools". I at first thought this was right,but am having a texture problem with them loading and I cant get textures to work. So maybe the problem is with where I extracted it.Thanks for your time.




KoA_BountyHuntr :fett:

Cmdr. Antilles
04-25-2002, 03:17 AM
Move them up one folder.

gamedata/tools

crusher_khan
04-25-2002, 03:23 AM
What the heck? I still got Map_LoadFile: C:/Program Files/LucasArts/Star Wars JK II Jedi Outcast/GameData/base/maps/test.map
SourceSafe: Opening...
Ready
SourceSafe: Closeing...
Ready
Loading colors/black_nomarks...failed. Trying Shader... failed. Using default. !! !! !!
** Replacing colors/black_nomarks with colors/black_nomarks **
Loading yavin/swater_opaque_bottom...failed. Trying Shader... failed. Using default. !! !! !!
** Replacing yavin/swater_opaque_bottom with yavin/swater_opaque_bottom **
Loading yavin/swater1_2sided...failed. Trying Shader... failed. Using default. !! !! !!
** Replacing yavin/swater1_2sided with yavin/swater1_2sided **
Loading yavin/water_yavintrail...failed. Trying Shader... failed. Using default. !! !! !!
** Replacing yavin/water_yavintrail with yavin/water_yavintrail **
--- LoadMapFile ---
C:/Program Files/LucasArts/Star Wars JK II Jedi Outcast/GameData/base/maps/test.map
9 brushes
0 entities
Map_BuildAllDisplayLists
This doesnt make any sense! :( Only a couple empty foldes under textures