PDA

View Full Version : How to compile a BSP File


Muzzlehead
04-25-2002, 12:03 PM
Hi all,

Ok Ok I think I figured it out. You must run BSP twice to create a BSP file. I have no idea why; perhaps it has to do with win xp. Here is what I needed to do in order to creat a BSP file.

**********
1) Save the file in Radiant to your maps folder

2) select a bsp option and run it

3) a dialog box will appear; minimize it (don't close it)

4) Run the same BSP option again and a BSP file will be created.

Then in JKII

open the console (shift ~) and type

set sv_pure 0
devmap mymapname

*******

and all should work

If anyone knows why BSP must be run twice, I'd like to hear about it.

Reelo
04-25-2002, 11:02 PM
It does work! You do have to save the BSP twice!
Thanks a lot MH, you've done me a GREAT help.

Only problem is I crammed at least 4 shadowtroopers into one little room, and I'm dead in like 3 seconds. I'll just replace them with StormTroopers!

Thanks again.

Dross
04-25-2002, 11:10 PM
What if you run bsp and the window pops up and closes so fast you can't even see what it says? I'm not closing this myself...

MuRaSaMuNe
04-25-2002, 11:51 PM
Ok. I am the purity of dumb a$ness, which bsp option doI choose? I tried em all but your stratagy didn't seem to work... errghh I finally figure out how to make a map and I can't play it yay! :mad:

BombProofPlane
04-26-2002, 01:30 AM
i have the same problem it just flashes when i click bsp