PDA

View Full Version : Spawnable NPCs


TalonX
04-25-2002, 11:30 PM
Sorry the search is disabled, could I have the spawnable npc list link please?

Skidrowpunk
04-25-2002, 11:41 PM
Took this from a file i had. Its from the original post Props go to whoever posted it.

Munro <--- Looks like Kyle. Kill him and friendly characters will attack.
Kyle <-----Actor only. Used in cutscenes I think.
Tavion
Lando
Reelo
Jan
Galak
Galak_Mech
Desann
Luke
MonMothma <----Has AI but is not armed.
Bartender
MorganKatarn <---- Doesn't work properly.
Prisoner
Prisoner2

Jedi
Jedi2
JediF <---- That's 'F' as in "Female".
JediTrainer

Rebel
Rebel2
BespinCop
BespinCop2
Ugnaught
Ugnaught2
Gran
Gran2
GranShooter
GranBoxer <---- ONLY ON PAY-PER-VIEW!
Rodian
Rodian2
Weequay <---- Taged as "FIXME"
Weequay2
Weequay3
Weequay4
Trandoshan

StormTrooper
StormTrooper2
STOfficer
StormPilot
STOfficerAlt
STCommander
SwampTrooper
SwampTrooper2
RocketTrooper
Imperial
ImpOfficer
ImpCommander
ImpWorker
ImpWorker2
ImpWorker3

RebornAcrobat
Reborn
RebornForceUser
RebornFencer
RebornBoss
ShadowTrooper
ShadowTrooper2

Howler <---- They didn't include the model, so this one don't work.
Minemonster
Glider <---- ?

protocol
protocol_imp
r2d2
r2d2_imp
r5d2
r5d2_imp
gonk
mouse
seeker <---- Friendly.
remote <---- Not so much so.
sentry
interrogator
probe
mark1
mark2
atst

TalonX
04-25-2002, 11:45 PM
Thanks and what is the command to spawn them? Also, I can never get dismembering to work, lil help here? Thanks :)

Skidrowpunk
04-25-2002, 11:47 PM
spawn npc "name" replace name with one from the list.

to dismber type g_dismeberment 3

TalonX
04-26-2002, 12:12 AM
Everytime I type spawn npc luke for example, it says it has no function... This is in SP, couldn't get it to work in MP either.

topcat
04-26-2002, 12:56 AM
wrong way round man,its npc spawn "charactername" oh and i think you have to enter devmapall first.

Jiro Kage
04-26-2002, 01:28 AM
I have the same problem also. I type devmap whatever, or devmapall, and then npc spawn "foo" and it says no such command npc. Wonder why it does that.

Coligeon
04-26-2002, 04:40 AM
Welcoem topcat. Make sure you first type "devmapall" or "helpusobi1" in the console and then type in "npc spawn Luke." Without the qoutes. Anyone know to to spawn third party skins? Thanks.